Sample lenen

Hoe werkt het?

Wij hebben een statiegeld systeem waar u monstertegels maximaal 4 weken mee kunt lenen. Dat werkt als volgt:

Je betaalt €35 aan verzendkosten / statiegeld. Daarbovenop betaal je de kosten van iedere sample tegel. Als je uiteindelijk tot aankoop van tegels over gaat en je hebt de monster tegels teruggestuurd dan betalen wij alles terug inclusief jouw kosten van het terugsturen. De kosten van het terug sturen vergoeden we door middel van een kortingscode die je kunt gebruiken bij de bestelling. De kosten van de sample tegel aanschaf storten we terug zodra de samples retour zijn.

Ga je niet over tot aankoop dan zijn alleen de terugstuur kosten voor jou. De 35 euro en de kosten van de monster tegeltjes krijg je wel terug. Mits onbeschadigd uiteraard en binnen 4 weken terug gestuurd.

Hoeveel tegels kan ik aanvragen?

Wij sturen maximaal 6 tegels per huisadres / persoon op. Wil je meer aanvragen dan kan dit in overleg. Let op, de website heeft zelf geen maximum. Mocht je toch meer bestellen dan sturen wij gewoon de eerste 6 in de bestelling op. Het lijkt allemaal erg strikt maar het aantal sample tegels is bij ons beperkt en we willen graag alle klanten onze tegels laten zien.

Een overzicht van de beschikbare samples vind je hier. Staat jouw sample er niet tussen? Neem dan contact op met info@retrotegelwinkel.nl en wij gaan het regelen.