Keuken in Maarssen: Natuursteen & Azulejos

Op deze keukenwand zijn lichte, rechthoekige handvormtegels te zien, bekend als Azulejos.

De Azulejos zijn ambachtelijke meesterwerken, gemaakt in een pittoresk atelier in L’Acora, diep in het binnenland van Spanje. Hier geven getalenteerde vaklieden leven aan deze retrotegels,  Azulejos genoemd.

Wat deze tegels werkelijk bijzonder maakt, zijn de schitterende glazuren en het prachtige craquelé effect. Met een palet van bijna 50 verschillende kleuren biedt dit assortiment een ongekende breedte en veelzijdigheid. Deze kenmerken getuigen van de ongeëvenaarde passie en ambachtelijke expertise die in deze Spaanse retro tegels wordt gestopt.

Bekijk onze wandtegels.

Natuursteen

Op de vloer van deze keuken pronken prachtige vloertegels met de uitstraling van echt natuursteen. Zoals de naam al doet vermoeden, is natuursteen een product van de natuur zelf. Het biedt een overvloed aan ontwerpmogelijkheden. Door de charme van natuursteen toe te voegen aan uw interieur, voegt u onmiddellijk een stijlvolle touch toe aan uw leefruimte. Daarnaast zorgen natuurstenen vloertegels voor een levendig interieur dat u jarenlang zult koesteren. Wij bieden een uitgebreid assortiment duurzame natuurstenen vloertegels om u te helpen uw droominterieur te realiseren. Natuurstenen vloeren gaan vaak een leven lang mee en behouden hun pracht. Onze collectie omvat verschillende uitvoeringen van natuursteen, waardoor we voor elk interieur een harmonieuze combinatie kunnen bieden.

Keramisch natuursteen

Bij echte natuursteentegels moeten we rekening houden met de poreusheid van de tegel en de geschiktheid ervan voor drukbezochte ruimtes. Wij presenteren ook een alternatief: keramische tegels met de uitstraling van echte natuursteen. Keramische tegels worden met zorg vervaardigd door vakmensen en bestaan uit gebakken aarde en mineralen. Fabrieksmatig worden variaties in de tegels gecreëerd om ze de uitstraling van natuursteen te geven, terwijl de veelzijdige glazuurlaag in alle denkbare kleuren kan worden aangebracht, wat de tegels tevens waterbestendig maakt. Keramische tegels zijn doorgaans zeer goed bestand tegen wateropname, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor diverse toepassingen.

Bekijk onze vloertegels.